Toimitusehdot

Sivuillamme esiintyvät tuotteet ovat osa ismart.fi normaalia varastotavaraa.

Ne eivät siis edusta ismart.fi koko tuotevalikoimaa, vaan ovat yleisimmin meiltä kysyttyjä tuotteita.
Pystymme nopeisiin ja edullisiin toimituksiin myös muissa tuotteissa, älä siis epäröi pyytää tarjousta. Myyjä pidättää itsellään oikeuden olla myymättä jälleenmyyjille.

Toimitusaika
Lähetämme varastossa tuotteet 48h sisällä tilauksesta arkipäivisin postitse suoraan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Toimitusaika on normaalisti 2-5 arkipäivää.
Tarkempi toimitusaika on ilmoitettu verkkokaupassamme erikseen jokaisen tuotteen tiedoissa.

Toimituskulut alkaen 0 euroa (sis. alv 24%).

Mikäli toimituksen arvioidaan kestävän pidempään kuin on ilmoitettu, ilmoitamme siitä tilaajalle ja tarvittaessa tilaaja voi vaihtaa tuotteet toisiin vähintään samanhintaisiin tuotteisiin.
Tarvittaessa voimme myös palauttaa rahat asiakkaan tilille. Tilauksen toimitusaikaa vastaa tilauksen tuotteista se, jolla on pisin toimitusaika.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme itsellämme oikeuden muuttaa sivuston tuotteita, teknisiä tietoja sekä hintoja. Kaikki tiedot sitoumuksetta

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena.

Maksutavat
Ostokset voit maksaa kätevästi verkkomaksulla tilauksen teon yhteydessä.

Force Majeure
Kauppias ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
Kauppias pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan.
Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Selvät hintavirheet
ismart.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla.
Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten että tuotteen hinta poikkeaa huomattavasti tuotteen oikeasta hinnasta.
Tällaisissa tapauksissa virheellinen hinta on niin selkeästi poikkeava oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Palautusoikeus
Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön.
Palautettavien tuotteiden on ehdottomasti oltava avaamattomia ja sinetöityjä.
Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, on hänen aina ensin otettava yhteyttä kauppiaaseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen puuhamiehet@gmail.com jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä.
Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus täyttyy etäkaupassa jossa asiakkaalle ei ole ollut mahdollisuutta tutustua tuotteeseen.

Tuotteita ei löytynyt valitusta tuoteryhmästä